XIX. YÜZYILIN İLK YARISINDA DİYARBAKIR (1790-1840) (FİZİKİ, İDARİ VE SOSYO-EKONOMİK YAPI) (2 CİLT) - YILMAZÇELİK, İBRAHİM (Fırat Üniveristesi, 1991)
[Abstract Not Available]
Bu tezin, veri tabanı üzerinden yayınlanma izni bulunmamaktadır. Yayınlanma izni olmayan tezlerin basılı kopyalarına Üniversite kütüphaneniz aracılığıyla (TÜBESS üzerinden) erişebilirsiniz.
Keywords: Tarih; History