ORLİCZ FONKSİYONU YARDIMIYLA TANIMLANMIŞ ARALIK SAYILARININ BAZI DİZİ UZAYLARI VE UYGULAMALAR - ESİ, AYTEN (Fırat Üniveristesi, 2015)
Bu yüksek lisans tez çalışmasında Orlicz fonksiyonu yardımıyla aralık sayı dizilerinin bazı uzaylarını tanımladık ve bu dizi uzaylarının sağladığı bazı özelliklerini inceledik.

In this thesis, we introduce some new spaces of sequences of interval numbers using by Orlicz function and examine some properties of resulting sequence classes of interval numbers.
Some sequence spaces of interval numbers defined by Orlicz function and applications
Keywords: Matematik