A new technique to calculate the density of electronic states of five-fold structure in two dimensions - Yıldız, Abdulkadir; Göğtaş, Fahrettin; Tatar, Cengiz (My University, 1997)
Bu çalışmanın amacı, çoklu saçılma teorisi üzerine kurulmuş olan Beeby ve Hayes metodunu kullanarak iki-boyuttaki beş bağlı bir yapının elektronik yapısını araştırmak. Beş bağlı mükemmel sistemin düzensiz bir yapıya değişmesi halinde elektronik durum yoğunluğunun nasıl değiştiği hesaplanıp gösterilmiştir.
Keywords: Fizik; Atomik ve Moleküler Kimya; Bilgisayar Bilimleri; Teori ve Metotlar; Fizik; Partiküller ve Alanlar