5-BOYUTLU LORENTZ UZAYINDA EĞRİLER - KAYMAZ, MUSTAFA (Fırat Üniveristesi, 2024)
Bu tez çalışmasında 5- boyutlu Lorentz uzayında non null eğriler için k-tip ( k = 1, 2, 3, 4, 5) slant helis kavramı tanımlanarak bununla ilgili teoriler ifade ve ispat edilecektir

In this thesis, the concept of k-type (k = 1, 2, 3, 4, 5) slant helices for non null curves in 5-dimensional Lorentz space will be defined and related theories will be stated and proved.
Curves in 5-dimensional lorentz space
Keywords: Matematik