ARİSTOTELES VE FARABİ'NİN FELSEFESİNDE RASTLANTININ YERİ - Erdoğan, İsmail (Türk Felsefe Derneği, 2005)
İsmail ERDOĞAN, ARİSTOTELES VE FARABİ'NİN FELSEFESİNDE RASTLANTININ YERİ

İsmail ERDOĞAN, THE CHANCE IN THE PHILOSOPHY OF ARISTOTLE AND FARABI
THE CHANCE IN THE PHILOSOPHY OF ARISTOTLE AND FARABI
Keywords: Philosophy; Felsefe