TOPLUMSAL FONKSİYONLARI BAGLAMINDA DİNİ OTORİTE: TİPOLOJİK BİR DENEME - Özbolat, Abdullah (Fırat University, 2015)
Dinsel otoriteterin toplumsal fonksiyonlannı inceleyen bu çalışma, dinsel oteritelerin tümO için "ortak" kabul edilebilecek toplumsal fonksiyenlara odaklanmal
Religious Authority in the Cantext of Social Functions: A Typological Trial
Keywords: Religious Studies; Din Araştırmaları