(ELAZIĞ-BASKİL) ŞEVKAT KÖYÜNÜN AİLE YAPISININ SOSYAL ANTROPOLOJİK İNCELENMESİ - SOLMAZ, SELAHATTİN (Fırat Üniveristesi, 1981)
[Abstract Not Available]
Keywords: Antropoloji; Anthropology; Sosyoloji; Sociology