Bazı yenilebilir bitkilerin antiradikal, antibakteriyel ve antikanser özellikleri ile içerdikleri fitokimyasal bileşiklerin saptanması - Keser, Serhat; Kırbağ, Sevda; Türkoğlu, İsmail; Keser, Fatma; Kaygılı, Omer; Tekin, Suat (My University, 2016)
-
01.06.2016
Keywords: Biyoloji; Kimya; Tıbbi; Onkoloji