Tıbbi beceri eğitiminde yapay çocuk kalp sesi üreten simülatörün tanıtımı - Rahman, Süheyla; Türkoğlu, İbrahim; Kılıç, S. Sırrı; Kükner, Aysel (My University, 2004)
Bu çalışmada, çocuk kalp sesi üreten bir simülatör tanıtılmıştır.
Vaka Takdimi, Teknik Not, Editöre Mektup, Özet ve Yorum
Keywords: Fırat Üniversitesi Kütüphanesi; Çocuk kalp sesi; Simülatör