TÜRKİYE'DE GRAFİK TEKNİKERİ YETİŞTİRME PROGRAMLARINDA KARŞILAŞILAN SORUNLAR - ÖNAL, FATİH MEHMET (Fırat Üniveristesi, 2007)
[Abstract Not Available]
The problems confronted in the programs of training of graphic technician in Turkey
Keywords: Eğitim ve Öğretim; Güzel Sanatlar; Reklamcılık