HİDROJEN İLE FLORİN MOLEKÜLÜ REAKSİYONUN ZAMANA BAĞLI KUANTUM METODU İLE İNCELENMESİ - KARABULUT, EZMAN (Fırat Üniveristesi, 2012)
[Abstract Not Available]
Time dependent quantum study of the hydrogen and flourine molecule reaction
Keywords: Kimya