Kutsal Savaşın Gölgesindeki Ticaret: Orta Çağ’da Doğu Akdeniz Tüccarları - Saraç, Zafer (My University, 2022)
Ahmet Usta, Hilal ile Haç Arasında Hayatlar- Ortaçağ Akdenizi’nde Ticaret ve Tüccarlar, İletişim Yayınları, İstanbul, 2022. ISBN: 978-975- 0532-59-7
Keywords: Tarih; Ortaçağ ve Rönesans Çalışmaları