1574-1595 TARİH VE 667 NOLU TAPU TAHRİR DEFTERİNE GÖRE RAKKA SANCAĞI VE NAHİYELERİNDE YAŞAYAN AŞİRET VE CEMAATLERİN MUKAYESELİ TAHLİLİ - ÇELİKDEMİR, MURAT (Fırat Üniveristesi, 1995)
[Abstract Not Available]
Keywords: Tarih; History