Düzeltme: Yanma Odası Elemanları Kaplanmış Bir Dizel Motorun Cr3C2 Kaplı Egzoz Borusu Üzerine Etkisi - Şap, Serhat; Hazar, Hanbey; Şap, Emine (My University, 2022)
BEÜ Fen Bilimleri Dergisinde yayınlanan (8 (1), 98-108, 2019) makalemizde sehven yapılan hatalardan dolayı düzeltmeler yapılması gerekmektedir. Yapılan düzeltmeler sayfa numarası belirtilerek yapılmıştır. Özet kısmı son cümlesi “ Bu çalışmada yanma odası elemanları kaplanmış bir dizel motorun, içi ve dışı krom karbür kaplı bir egzoz borusu üzerindeki etkisi araştırılmıştır” olarak değiştirilmiştir. Anahtar kelimeler kısmında “bor” kelimesi yerine “Plazma sprey kaplama” eklenmiştir.
Keywords: Plazma sprey kaplama; Egzoz Emisyon; Krom Karbür; Dizel motor