Bazı göknar türleri uçucu yağlarının in vitro antimikrobiyal etkileri - Bagcı, Eyüp; Dıgrak, Metin (My University, 1997)
-
Keywords: Tıbbi bitkiler; antimikrobiyal özellikler; uçucu yağlar; göknar; in vitro araştırmalar; Abies