MALATYA VE ÇEVRESiNDE ZiYARET VE ZIYARET YERLERi ÜZERiNE BiR ARAŞTIRMA - Oymak, İskender (Fırat University, 1996)
Malatya merkez ve çevresindeki ziyaret yerleri hakkında bilgi vermeden önce, konuyu daha iyi ifade etmek için ziyaret kelimesi ve kutsal mekanın mahiyeti üzerinde dum1ak istiyoruz.
Keywords: Religious Studies; Din Araştırmaları