Doğu Anadolu Fay Zonu yakın çevresindeki sıcak ve mineralli sularda, iz element ve izotop değişimlerinin periyodik olarak izlenmesi ve olası depremlerle olan ilişkisinin araştırılması - Yaman, Mehmet; Şaşmaz, Ahmet (My University, 2009)
-
01.08.2009
Keywords: Jeokimya ve Jeofizik; Jeoloji