On some characterizations for time-like curves in Lorentzian space - Öğrenmiş, Alper Osman; Ergüt, Mahmut; Bektaş, Mehmet (My University, 2004)
Öklid uzayındaki eğriler için bazı karakterizasyonlarH. H. Hacısalihoğlu tarafından elde edilmiştir. Bu makalenin amacı Hacısalihoğlu' nun elde ettiği bu teoremleri Lorentz uzayında vermektir.
Keywords: Matematik