Sağlık bilimlerinde okuyan öğrencilerin doğum şekli tercihlerine yönelik düşüncelerinin belirlenmesi - Doğaner, Gülbahtiyar; Ekiz, Ozlem; Aksoy, Özlem Duran; Tuna, Merve; Tezcan, Şerife; Turan, Gülçin (My University, 2013)
-
Keywords: Kadın Hastalıkları ve Doğum