On comformally flat Lorentzian spaces satisfying a certain condition on the curvature tensor - Erdoğan, M. (My University, 1996)
Bu çalışmada R(X,Y)R=0 şartını sağlayan konformal flat Lorentz uzayları için lokal bir sınıflandırma teoremi ispatlanmıştır.
Keywords: Fizik; Uygulamalı