MANİSALI BİRRI-İ ATTAR MEHMET DEDE BÜLBÜL NAME TENKİTLİ METNİ VE İNCELENMESİ - EMİR, MEHMET ZEKİ (Fırat Üniveristesi, 1993)
[Abstract Not Available]
Keywords: Türk Dili ve Edebiyatı; Turkish Language and Literature