The Reilly's integral formula on with nondegenerate time-like boundary Lorenzt manifolds - Bektaş, Mehmet; Ergüt, Mahmut (My University, 1998)
Bu makalede Rieman manifoldları için iyi bilinen Reılly integral formülü, Lorentz manifoldları için elde edildi ve bir örnek sunuldu.
Keywords: Matematik; Fizik; Matematik