Bir olgu nedeniyle haglund deformitesi - Kamanlı, Ayten; Pekkutucu, İrfan (My University, 2001)
Haglund deformitesi, bursal projeksiyon olarak da bilinen, kalkaneus'un posterosüperior yüzünün anormal bir çıkıntısı olup, değişik sebeplerle gelişebilmektedir. Bu olgu sunumunda üç yıldır topuklarında ağrı ve şişlik şikayetleri olan 37 yaşındaki seronegatif artritli bir erkek hastayı sunmaktayız.
Keywords: Genel ve Dahili Tıp; Romatoloji; Ortopedi