40 Henoch-Schönlein purpurası olgusunun retrospektif incelenmesi - Soylu, Fuat; Aygün, A. Denizmen; Türkbay, Dursun; Akarsu, Saadet; Kocabay, Kenan (My University, 1998)
Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Kliniğine 1987-1995 yılları arasında yatırılıp Henoch-Schönlein neden ile tedavi edilen 40 çocuk hasta retrospektif olarak incelendi. Olguların klinik özellikleri, prezantasyon şekilleri, uygulanan tedavi yöntemleri ve prognozları değerlendirildi. Olguların klinik özellikleri literatür ışığı altında tartışıldı.
Keywords: Tıbbi Araştırmalar Deneysel; Genel ve Dahili Tıp