Kozluk Çayı (Arapgir) balıklarının taksonomisi - Temizer, Akın (My University, 2001)
Bu çalışmada, Kozluk Çayı balıklarının sistematiği Haziran 2000-Mayıs 2001 tarihleri arasında incelendi. Çalışma sonucunda, Cyprinidae, Cobitidae Sisoridae^e Mastacembelidae ailelerine ait 9 tür ve 7 alttür bulunmuştur.
Keywords: Morfometri; taksonomi; morfoloji; Malatya; tatlısu balıkları; Kozluk Çayı