Türk Edebiyatı Tarihi, Kültür ve Turizm Bakanlığı Yayınları, İstanbul, 2006, 2644 s - Kanter, M. Fatih (My University, 2007)
-
Keywords: Tarih; kitap inceleme; tarihi bakış; türk edebiyatı; cumhuriyet dönemi; osmanlı dönemi