Türk veteriner hekimliğinin günümüzdeki sorunları ve 2023 yılı beklentilerine yönelik uygulamalı bir araştırma - Özen, Abdullah; Gül, R. Tamay Başağaç; Özkul, Türel (My University, 2008)
-
01.06.2008
Keywords: Veterinerlik