Evrişimsel Sinir Ağı Temelli Yüz Tanıma Yöntemleri ile Robot Resim Oluşturma Uygulaması - Ayata, Faruk; Çavuş, Hayati (Fırat University, 2022)
Create a Sketch Application with Convolutional Neural Network Based Face Recognition Methods