NEV'İ EFENDİ: NETAYİCÜ'L-FÜNUN VE MEHASİNÜ'L-MÜTUN (GİRİŞ-METİN-DİZİNLER) - İLHAN, NADİR (Fırat Üniveristesi, 1992)
[Abstract Not Available]
Keywords: Türk Dili ve Edebiyatı; Turkish Language and Literature