İSHAK ÇELEBİ (HAYATI, ESERLERİ, EDEBİ KİŞİLİĞİ VE DİVANININ EDİSYON KRİTİĞİ) - YILDIRIM, ALİ (Fırat Üniveristesi, 1991)
[Abstract Not Available]
Keywords: Türk Dili ve Edebiyatı; Turkish Language and Literature