FARK DİZİLERİNİN İSTATİSTİKSEL YAKINSAKLIĞI ÜZERİNE - KAVAK, ESRA (Fırat Üniveristesi, 2000)
Yüksek Lisans Tezi FARK DİZİLERİNİN İSTATİSTİKSEL YAKINSAKLIĞI ÜZERİNE Esra Kavak Fırat Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Matematik Anabilim Dalı 2000, Sayfe:43 Bu çalışma dört bölümden oluşmuştur. Birinci bölümde; Temel tanım ve teoremler verilmiştir. İkinci bölümde istatistiksel yakınsaklık,istatistiksel Cauchy dizisi ve kuvvetli p- Cesaro toplanabilme incelenmiştir. Üçüncü bölümde ferk dizileri incelendi. Dördüncü bölümde A-istatistiksel yakınsaklık, A-istatistiksel Cauchy dizisi ve kuvvetli Ap-Cesaro yakınsaklık incelenmiştir. ANAHTAR KELİMELER: İstatistiksel yakınsaklık, Kuvvetli Ap-Cesaro yakınsaklık

II SUMMARY Masters Thesis ON THE STATISTISTICAL CONVERGENCE OF DIFFERENCE SEQUENCES Esra KAVAK Firat University Graduate School of Science and Technology Department of Mathematics 2000, Page: 43 This study is prepared as four chapter. In the first chapter; The fundamental definitions and theorems are given. In the second chapter; Statistically Cauchy sequence and strong p-Cesaro summable are examined. In the third chapter; Difference sequence spaces are examined. In the fourth chapter; A-statistical convergence, A - statistically Cauchy sequence and strong Ap-Cesaro summable are examined. KEY WORDS: Statistical Convergence, Strong p-Cesaro summable.
On the statistical convergenge of difference sequences
Bu tezin, veri tabanı üzerinden yayınlanma izni bulunmamaktadır. Yayınlanma izni olmayan tezlerin basılı kopyalarına Üniversite kütüphaneniz aracılığıyla (TÜBESS üzerinden) erişebilirsiniz.
Keywords: Matematik; Mathematics