Elazığ-Hazar Gölü'nde bulunan Capoeta Capoeta Umbla'nın (Heckell 1843) ekonomik değeri ve yetiştirilme olanaklarına ilişkin biyolojik özellikleri - Özdemir, Niyazi (My University, 1980)
-
15.04.1980
Keywords: Biyoloji; Balıkçılık; Deniz ve Tatlı Su Biyolojisi