Değişik düzeylerde melaslı kuru şeker pancarı posasıyla beslenen koyunlarda predominant rumen bakterileri ile bazı rumen ve kan metebolitleri üzerinde araştırmalar - Sarı, Mustafa (My University, 1980)
-
15.04.1980
Keywords: Biyoloji; Ziraat Mühendisliği