VAN OVASI VE YAKIN ÇEVRESİNİN JEOMORFOLOJİSİ - SINDIR, RIFKI (Fırat Üniveristesi, 1996)
[Abstract Not Available]
The Geomorfology of Van plain and surrounding environment
Bu tezin, veri tabanı üzerinden yayınlanma izni bulunmamaktadır. Yayınlanma izni olmayan tezlerin basılı kopyalarına Üniversite kütüphaneniz aracılığıyla (TÜBESS üzerinden) erişebilirsiniz.
Keywords: Coğrafya; Geography