Deneysel olarak oluşturulan kemik defektleri ve nonunionların sağlatımında otojen spongiöz kemik grefti ve hidroksiaptit + paris alçısı karışımından elde edilen sonuçların karşılaştırılması - Canpolat, İbrahim; Bulut, Sait; Doğangün, Asef; Hayat, Ali; Han, M.cengiz (My University, 1999)
-
Keywords: Humerus; radius; köpek; greft; kırıklar; kırık tesbiti; Paris alçısı; otogreft; deneysel cerrahi; hidroksiapatit