Minkowski 3-Uzayında Küresel Temsiller Yardımıyla Timelike Eğri İçin Yeni Karakterizasyonlar - Külahcı, Mihriban Alyamaç (My University, 2016)
Bu makalede, Minkowski 3-uzayında bir timelike eğrisi için küresel temsillerinin yay uzunluğunu ve harlmonik eğrilik fonksiyonunu kullanarak bazı yeni karakterizasyonlar elde edildi.
Keywords: Matematik; Fizik; Matematik