MONİEZİA BENEDENİ ARGİNAZININ ÖZELLİKLERİ - ÖZDEMİR, NECMİ (Fırat Üniveristesi, 1990)
Moniezia benedeni sığırlann ince bağırsaklarında yaşayan kaşeksiye ve ekonomik kayıplara sebep olan bir parazittir. Bu çalışma ile Moniezia benedeni argi nazının laboratu varımızda biyokimyasal tüm özellikleri optimize edilmiştir. M.benedeni arg

Mbenedeni is 8 parasite living in intestines of beefs which causes weight loss in beefs. Biochemical properties of arginase of Mbenedeni were optimized in the laboratory and it was found that pre-incubation and MnCl2 were essential for its ac
Keywords: Veteriner Hekimliği; Veterinary Medicine