Octopus sinir hücrelerinin dendritlerinde bulunan iyon kanallarının sinaptik sinyallerinin entegrasyonuna katkısı - aktif kablo teorisinin incelenmesi - Bal, Ramazan; Him, Aydın; Ünal, Bünyamin (My University, 2009)
-
01.11.2009
Keywords: Biyoloji