HEKİMHANIN KURULUŞU GELİŞMESİ VE FONKSİYONLARI - BOYRAZ, ZEKİ (Fırat Üniveristesi, 1997)
RESUME:"'' These de Maîtrise LA FONDATİON, LE DEVELOPPEMENT ET LEŞ FONCTİONS DE HEKİMHAN Zeki BOYRAZ Üniversite de Fırat înstitut deş Sciences Socialcs Departement de Geographie 1997, Page: 64 La sous-preieclure de Hekimhan qui constiluc l'objct de nötre

RESUME:"'' These de Maîtrise LA FONDATİON, LE DEVELOPPEMENT ET LEŞ FONCTİONS DE HEKİMHAN Zeki BOYRAZ Üniversite de Fırat înstitut deş Sciences Socialcs Departement de Geographie 1997, Page: 64 La sous-preieclure de Hekimhan qui constiluc l'objct de nötre
La fondation le developpement et let fonctions de Hekimhan
Keywords: Coğrafya; Geography