Kastrasyonun ve testosteron hormonunun akkaraman ırkı erkek kuzularda büyüme performansı, bazı kan metabolitlerinin düzeyleri ile karkas karakterleri üzerindeki fizyolojik etkileri - Keleştimur, Haluk (My University, 1984)
-
15.03.1984
Keywords: Biyokimya ve Moleküler Biyoloji; Ziraat Mühendisliği