Uzay uygulamaları için volanlı enerji depolama birimi tasarımı - Özdemir, Mehmet; Aydogmus, Omur; Çelikel, Reşat (My University, 2015)
-
01.07.2015
Keywords: Enerji ve Yakıtlar; Mühendislik; Hava ve Uzay