Türkiye'den Barbutia iranensis'in (Acari: Barbutiidae) Dişi Bireylerinin Gözden Geçirilmiş Tanımı - Doğan, Sibel; Doğan, Salih; Erman, Orhan; Sevsay, Sevgi; Adil, Sezai (My University, 2016)
Bu çalışmada, Harşit Vadisi\\\\\\'nden toplanan Barbutiidae familyasına ait akar örnekleri değerlendirilmiş ve Türkiye faunası için yeni kayıt olarak belirlenen Barbutia iranensis Bagheri, Navaei ve Ueckermann\\\\\\'ın tanımına ve özgün şekillerine yer verilmiştir
Keywords: Entomoloji