ELAZIĞ İLİ ARICILIĞININ GENEL YAPISI VE ÜRETİM ÖZELLİKLERİ - BOSTANCI, FERRUH (Fırat Üniveristesi, 1998)
Elazığ ili arıcılığının yapısal özelliklerini ortaya koymak amacıyla tanımlayıcı bir anket değerlendirme araştırması gerçekleştirilmiştir. Arıcılık konusunda çeşidi bilgileri içeren çoktan seçmeli veya açık uçlu soruların sorulduğu bir anket

A descriptive questionnaire survey was carried out to investigate the structual features of apiculture in Elazığ. A guestionnaire form iqncluding open and categorical (closed) questions about apiculture was prepared. Target population was
General structure of apiculture and production charecteristics
Bu tezin, veri tabanı üzerinden yayınlanma izni bulunmamaktadır. Yayınlanma izni olmayan tezlerin basılı kopyalarına Üniversite kütüphaneniz aracılığıyla (TÜBESS üzerinden) erişebilirsiniz.
Keywords: Veteriner Hekimliği; Veterinary Medicine