ÇEŞİTLİ ÜLKE MİLLİ TAKIMLARINA MENSUP GENÇ BOKSÖRLERDE MÜSABAKA SONRASI GELİŞEN PROTEİNÜRİ VE HEMATÜRİ İLE BAZI SOLUNUM PARAMETRELERİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ - DEMİR, NİHAT (Fırat Üniveristesi, 1996)
[Abstract Not Available]
Keywords: Spor; Sports