N-Küp de İhtimal Üzerine Bir Uygulama - Gençoğlu, M.tuncay (My University, 2013)
n-küb içerisinde eşit hacimli bölgelerden alınan noktaların bir dizi olma olayının gerçekleşmesi ihtimal, hesaplanmıştır.
Makale - Bilimsel Dergi Makalesi - Tek Yazarlı
Keywords: N-Küb ve ihtimal Hiperküb