YARI-LİNEER PARABOLİK DENKLEM SİSTEMLERİNDE GLOBAL ÇÖZÜMLERİN VAROLMAYIŞI - GÖKTEPE, CAHİT (Fırat Üniveristesi, 2002)
Yüksek Lisans Tezi YARI LİNEER PARABOLİK DENKLEM SİSTEMLERİNDE GLOBAL ÇÖZÜMLERİN VAROLMAYIŞI Cahit GÖKTEPE Fırat Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Matematik Anabilim Dalı 2002, Sayfa; 67 Bu çalışma üç bölümden oluşmuştur. Birinci bölüm; Temel tanım ve teoremler,diferensiyel denklemlerle ilgilidir. îkinci bölümde; Yan lineer parabolik denklem sistemlerinin global çözümlerinin rolmayışı verilmiştir. Üçüncü bölümde; İkinci basamaktan bazı yarı lineer parabolik sistemlerin çözümlerinin rolmayışı ve asimptotik davranışı örneklerle incelenmiştir. Sf AHTAR KELİMELER: Kısmi diferensiyel denklem, Parabolik denklem, Asimptotik.davranış,Yarı lineer parabolik sistem, Global varolmayış.
Non-existence of global solutions to systems of semilinear parabolic equations
Bu tezin, veri tabanı üzerinden yayınlanma izni bulunmamaktadır. Yayınlanma izni olmayan tezlerin basılı kopyalarına Üniversite kütüphaneniz aracılığıyla (TÜBESS üzerinden) erişebilirsiniz.
Keywords: Matematik; Mathematics