Elazığ yöresinde gebe ve yavru atmış koyunlarda Sabin-Feldman (SF) testi ile Toxoplasma gondii yönünden seropozitiflik oranının belirlenmesi - Aktaş, Münir; Dumanlı, Nazir; Babür, Cahit; Karaer, Zafer; Öngör, Hasan (My University, 2000)
-
Keywords: Serolojik etüdler; koyun; gebelik; enfeksiyon; yavru atma; Sabin-Feldman boya testi; Toxoplasma gondii