İlginç bir spor yaralanması: Duodenal travma - Caboğlu, A. Serdar; Çetinkaya, Ziya; Doğru, Osman; Bülbüller, Nurullah; Akkuş, M. Ali (My University, 1999)
-
Keywords: Yaralar ve yaralanmalar; Laparoskopi; Spor yaralanmaları; Yırtık; Batın yaralanmaları; Yaralar; delici olmayan; Primer tamir; Laparotomi; Sindirim sistemi cerrahi işlemleri; Duodenostomi; Duodenum