Compact space-like submanifolds of an indefinite space form - Bektaş, Mehmet; Ergüt, Mahmut; Balgetir, Handan (My University, 2004)
Bai [1] de sabit Riemann eğrilikli manifoldların kompakt minimal altmanifoldları için bir integral eşitsizliği verdi. Daha sonra Cao [2] de pseudo-umbilik alt manifoldlar için Bai'nin sonucunu ispatladı. Bu makalede Bai ve Cao'nun sonuçlarını indefinite uzay formuna genişlettik ve bu teoremlere benzer sonuçlar elde ettik.
Keywords: Matematik