İki boyutlu bulanık nesne birleştirme - Yastı, Ahmet Çınar; Arslan, Ahmet (My University, 2001)
Bu makalede, 2-B nesneleri birleştirmek amacıyla bulanık mantık tekniğini kullanan bir yöntem sunulmuştur. Bu amaçla bilinen kontrol noktalarına dayalı eğri modelleme yöntemi kullanılmış, kontrol noktaları ise bulanık mantık tekniği ile belirlenmiştir.
Keywords: Bilgisayar Bilimleri; Yazılım Mühendisliği